Podrobnosti

Duhovne vaje za birmance

Ponujamo pripravo in vodenje duhovnih vikendov za birmance (ali druge mlade), na katerih jim želimo v odmiku od vsakdana ponuditi možnost za živo srečanje z Jezusom in medsebojno druženje. Verjamemo, da tudi iz takih izkušenj zraste želja po nadaljevanju druženja in pogovorov tudi po prejemu zakramenta svete birme.

Za več informacij prosimo izpolnite vprašalnik.

Delite ta izdelek

Opis

Program pripravlja Janez Meden, ki trenutno zaključuje magistrski študij teologije.

Izkušnje z vodenjem mladinskih, oratorijskih in drugih skupin je pridobival v skoraj desetih različnih župnijah. Kot voditelj v skupnosti Mladi za Kristusa je organiziral več duhovnih vikendov, več let pa je sodeloval tudi v skupini za pripravo programa Stične mladih. Različne oblike in načine dela z mladimi je spoznaval tudi kot bogoslovec prek rednih pastoralnih praks na župnijah ter kot duhovni asistent skavtskih skupin.

Igra bobne v slavilni skupini Skromni band, s katero so organizirali že več slavilnih srečanj za mlade po celi Sloveniji.

Kot voditelj usposabljanj za animatorje je sodeloval tudi z zavodom Katoliška mladina, v zadnjem času pa se posebej ukvarja s pripravo programov za birmanska in mladinska srečanja.